English Flag Romanian Flag

0755 450 826

Parchet-Stejar.ro

Producator de Parchet Masiv

sales@parchet-stejar.ro

Parchetul masiv de stejar este pasiunea noastra, aici la Parchet-stejar.ro. Va putem furniza trei tipuri de parchet masiv de stejar Prime, Caracter si Rustic fabricate in fabrica noastra de cherestea din Ilfov.

Parchet Masiv Stejar

Parchetul din stejar este un produs minunat fabricat dintr-un material frumos si natural care va imbunatati si infrumuseta finisajul oricarei cameer. Lamelele de parchet sunt furnizate in stare naturala fara bait, lac sau ulei, gata de asamblare si finisaj la locul de instalare. Lamelele cu o grosime de 20mm pot fi taiate tip dusumea, cu latimi si lungimi mari si foarte mari sau in stil traditional pe lungimi si latimi mai mici permitand montajul pe diferite modele.


Podea cu finisaj ales din seria noastra de parchet
Parchet de stejar in dormitor, instalat de compania noastra

Montaj

Diversi factory influenteaza rezultatul exemplar al unei podele instalate cu parchet masiv. Cand vine vorba de parchetul masiv de stejar, calitatea lemnului si a parchetului ales este complimentata de calitatea montajului. De aceea va punem la dispozitie serviciile echipelor noastre de montatori profesionisti.


Plinta si Scari

Decorul nu poate fi complet fara ca elementele si detaliile mici sa nu fie in concordanta cu parchetul instalat. Compania noastra va ofera si produse care acompaniaza perfect parchetul masiv de stejar: plinta din stejar, fatete din stejar pt imbracarea scarilor, balustrade, cadre pentru usi, pervaze si alte elemente de interior.


Scari imbracate in stejar masiv

Galerie si Proiecte

Exemple in care s-a montat parchet masiv de stejar. Parchetul are diferite finisaje in lac, ulei si bait inchis la culoare demonstreaza versabilitatea si frumusetea parchetului de stejar. Cu parchetul din stejar taiat in lamele lungi puteti creea continuitate in camere, iar scarile imbracate in stejar desavarsesc stilul casei dvs. Toate lucrarile au fost efectuate de catre echipele noastre de montatori profesionisti.